Opzoek Naar De Magie Van Tantra En Sex???

Tantra werkt veel met energie en energiestromen. Sexuele energie is een zeer krachtige energiebron en ook levensenergie. Vaak hebben we (energie)barrieres in ons lichaam opgeworpen, sex(uele energie) is iets wat zich bij ons vaak beneden de navel afspeelt. Tantra probeert om de sexuele energie weer wat meer te laten stromen zodat je meer verbinding voelt tussen hart en sex. Verder nodigt tantra je uit om niet klaar te komen. Op die manier houd je de energie meer vast en kan de orgasme ervaring heftiger zijn en door je hele lichaam te voelen., ben je ge:interesseerd ik zoek namelijk nog personen waar ik bij kan oefenen, zit nog in mijn studie jaar namelijk. Ik hoop je te horen voor iets onvergetelijsk te beleven samen met mij. BUF YENEY naar 2323 Ik weet zeker dat je e rgene spijt van zult krijgen en voor degene die dit al een keer hebben ervaren jullie zijn ook altijd welkom bij mij ik zal laten zien dat ik veel meer te bieden heb. KLIK NU OP DE SITE EN STUUR JOUW EERSTE GRATIS BERICHTJE NAAR MIJ. . .

. . . . . . . . 18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode Deze dienst is een dienst van Mobile Moves Ltd, Postbus 568, 1620 AN Hoorn, KvK nr 37121509, BTW nr NL815575762B01

Details

Zoek een date in: Staden, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op