Opzoek Naar Een Man Die Ook Verder Kijkt Dan Alleen Seks

  • Homepage
  • >
  • Bunnik
  • >
  • Opzoek Naar Een Man Die Ook Verder Kijkt Dan Alleen Seks

Ik heb dit nog nooit eerder gedaan ondanks ik al 3 jaar weduwe ben. ik vond dat de tijd er nog niet rijp voor was. Ik ben nog steeds aan het werk. ik ben 55 jaar ik heb helaas geen kinderen en sta voor mijn gevoel goed in het leven. ik mis nu toch wel een man in mijn leven. Een man die samen met mij leuke dingen wil doen en ook samen met mij zijn leven wil delen. Ik vind het wel spannend en ben mij er wel van bewust dat ik misschien niet eens een reactie ga krijgen. ik ben jammer genoeg geen twintig meer maar misschien is er wel een man die mij een kans wil geven. Liefs Elles

Details

Zoek een date in: Bunnik, Utrecht  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op