Oud Vrouw Lekker Gepaald. te Koop

Nou hallo dan lieverd, ik ben Nellie en ben bijna 60 jaar oud en ben een gezellige tante die wel van een avontuurtje houdt met jong of oud. Uiteraard wel 18+ aub. Ik hou van lekker feesten en een heerlijke drankje erbij. Ik ben geen disco fan, maar een feestje vind ik leuk. Ben een gezelligheidstype. En heb jij ook een vlotte babbel? Geef me dan eens een seintje als je zin erin hebt om wat leuks te gaan doen met een oude rijpe tante. Misschien kunnen we gaan drinken. naar: MS Nellie (je bericht) naar 7222Of ben je uit België? me dan snel :SLE Nellie (je bericht) naar 7222Tot Gauw Nellie, 1,5euro per ontvangen bericht, max 3,00euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) Stoppen: stuur STOP, min. 18 jaar oud fictieve profielen, fysieke date niet mogelijk (nL) 2,00€ per ontvangen bericht. Stoppen? stuur STOP, (Be)

Details

Zoek een date in: Drenthe, Norg  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op