Oudere Mannen Opgelet!!

Hallo daar, Jij bent: ouder dan ik maar jong van geest. Je bent lief, zorgzaam maar niet dominant. Je maakt geen misbruik van het feit dat ik jonger ben, want ik weet heel goed wat ik wel en niet wil. Jij behandelt mij als een gelijke. Verder ben je er niet vies van om ook een handje te helpen bij dingen in huis. Een goed gesprekje kun je voeren en bovenal weet je liefde te geven! Ik ben: een lieve, vlotte meid, erg direct en sociaal, soms wat onzeker en eigenwijs. Als jij iets in mij ziet, en je hebt wel wat weg van wat ik heb omschreven, dan hoop ik dat je me een mailtje stuurt. Ik zal je altijd terug mailen. Gaan wij een heerlijke vriendschap, of wellicht een leuke relatie, aan samen? Kus

Details

Zoek een date in: Hulsberg, Limburg  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op