Play With Me!

Dag geile heren, of lekkere dames,Ik ben bisexueel dus beide partijen mogen reageren! Ook een trio vind ik heerlijk en geen slecht idee! Wel moet ik je vertellen dat er enige discretie op zijn plaats is want ik ben getrouwd en heb zelfs kinderen. Mijn man geeft me wel altijd allemaal mooie cadeaus, laatst heeft hij, na wat zeuren van mij, me deze mooie borsten cadeau gedaan. Jammer genoeg heeft hij zelf geen tijd om er eens lekker mee te spelen. Ik ben dus nu op zoek naar een lekkere toyboy of toygirl die wel met mijn cadeautjes wil komen spelen en heerlijk samen hete uren wil beleven. Xxx Sarah

Details

Zoek een date in: Gelderland, Kerschoten  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op