Prijzen Verlaagd te Koop

Ik ben een lekkere, geile meid van 24 jaar en ik ontvang Nederlandse mannen tot 45 jaar, prive in een appartement in Tiel. Mijn looks: donker haar, blauwe ogen, 1m70, 65 kilo, B-cup, kaal kutje en diverse tattoos/piercings (ook intiem). Ik kan je ontvangen bij me thuis van 11.00 tot 23.00. Mogelijkheden zijn: Intiem, anaal, meerdere standjes, meerdere hoogtepunten. IK DOE ALLES SAFE!!! 20 minuten is 50 euro, 30 minuten is 60 euro, 45 minuten is 80 euro en een uurtje is 100 euro. Anaal is 25 euro xtra. Dus heb jij zin in een lekker geil avontuurtje? Bel dan (minimaal een uur van te voren) voor een afspraak of voor meer info naar: 06-55156063 Wel met nummerweergave anders neem ik niet op! OP WORDT NIET GEREAGEERD! Mocht ik niet opnemen, bel dan gerust op een ander tijdstip terug, want dan heb ik waarschijnlijk een afspraak en dan neem ik de telefoon niet op.

Details

Zoek een date in: Brakel, Gelderland  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op