Rijpe Dame 66 Eenzaam

Dag heren ik ben Frida ik ben 66 jaar oud en ik woon in Breda.Ik geniet nu ruim een half jaar van mijn pensioen. Heb een tweede appartement in de Ardennen en ben daar gemiddeld 3 keer per jaar om heerlijk te genieten van het lekkere weer. Nu voel je het misschien al aankomen, een vrouw van 66, vaak op vakantie maar helemaal alleen. Ja, inderdaad. Naast mijn scheiding in 1993, heb ik weinig aan mannelijk contact gehad. Eerlijk gezegd was ik meer nieuwsgierig naar de vrouwen. Maar na 3 korte relaties was ik daar vrij snel op uitgekeken. Ik maak weer ruimte vrij voor een man, vaste relatie is optioneel. Het gaat mij vooral om dat we het gezellig samen hebben. Genieten van wat we hebben, en niet druk hoeven te maken om de grote dingen en kunnen genieten van de kleine dingen in het leven.
Mannen in elke leeftijd zijn welkom zo wel ouder als jong beide heeft wel wat. Als men maar respect voor mij heeft en niet gelijk mij wil gaan claimen.
Eerst elkaar maar eens ontdekken zowel buiten als in bed.
Serieuze interesse mails zal ik beantwoorden.
Heel veel liefs Frida

Details

Zoek een date in: Alveringem, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op