Rijpe Dame Gek Op Lak En Leer Zoekt Sexpartner

Hoi en welkom op mijn profiel. Wie ben ik? Ik ben Willeke en ik ben een grote fan van leer, lak enz. Vind het leuk om een beetje dominant te zijn….wat accessoires(zweepje, blinkdoekje) e.d. vind ik spannend. Het mag er best wel een beetje ruw aan toe gaan, maar geen harde sm. Ik kan en wil niet ontvangen. Ik kom graag op bezoek zodat ik altijd de keus blijf houden… Wat voor type man ik zoek?? Eentje die bij mij vertrouwen wekt en respect voor mij heeft.. leeftijd is niet erg belangrijk evenmin huidskleur….

Details

Zoek een date in: Butgenbach, Luik  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op