Rijpe Ondeugende Dame

Ik ben Alicia 46 jaar dagelijks werk ik op kantoor en soms thuis houd ik er ook wel van om de baas te zijn. Wat ik zoek is iemand die me heel goed kan verwennen en dan niet alleen met romantiek maar ook in de slaapkamer. Denk je dat je dat kan reageer dan maar eens met wat ondeugends. Om dingen sneller te laten verlopen heb ik even een box gemaakt dan heb je meteen contact met me. Dus stuur me snel een berichtje met daarin MGT Alicia en we spreken elkaar meteen al. Om kosten daarbij laag te houden houd ik het graag kort en to the point of kan je me je nummer geven. Hoor ik snel van je?
18+, 1,5 euro per bericht, max 3,00 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode Deze dienst is een dienst van Mobile Moves Ltd, Postbus 568, 1620 AN Hoorn, KvK nr 37121509, BTW nr NL815575762B01.

Details

Zoek een date in: Gelderland, Zutphen  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Mavo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op