Rijpe Vrouw Van 54 Jaar Zoekt Een Geil Beertje

Hallo, sexy, passionele mannen, deze 54 jarige vrouw , prettig gestoord, grillig, slank is op zoek naar een echte geile beer. Ik wil weer eens wat doen, sta al weer een tijdje droog en dat bevalt me niet zo goed. Ik hou van lekkere sex, kan een wilde zijn in bed maar heb ook nog een andere kant. ik zoek ook gezelschap op vriendschappelijke basis. Altijd alleen zijn is ook niet alles dus een minnaar of een lat relatie wil ik niet uitsluiten. Maar is niet een must hoor. In eerste instantie een contact op basis van vriendschap, eerlijkheid en passie. Daar verlang ik echt naar en als je dan ook nog een lekkere geile beer bent dan ben je het helemaal voor mij. Stuur maar een , ook al denk je niet aan al mijn eisen te kunnen voldoen, ik ben niet heel erg kritisch hoor. Zie ik een , binnenkort? Heerlijk joh, bedankt alvast. Heet kusje voor alle geile beertjes van : TG aamela NAAR 2323 . . . . . 18+, max 3,0 euro/chat (= 1 verzonden en 1 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode Deze dienst is een dienst van Mobile Moves Ltd, Postbus 568, 1620 AN Hoorn, KvK nr 37121509, BTW nr NL815575762B01

Details

Zoek een date in: Estaimpuis, Henegouwen  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op