“rijpe”vrouw Zoekt Jou te Koop Gevraagd op Tweedehands

Goede dag,
Allereerst wat over mij.
Ik ben Ria en ben afkomstig uit Wageningen ik ben 61 jaar jong en sta vrolijk in het leven.
Ik ben inmiddels sinds ruim 8 jaar alleen en al heeft dit misschien wel zo zijn voordelen, we weten allemaal dat er niets fijner is dan die liefdevolle arm om je heen, die knuffel uit het niets, iemand om samen mee te eten en zo kan ik nog wel 100 dingen opnoemen maar mocht je net zo zijn als ik dan weet je wel wat ik bedoel, en deze dingen doen is altijd leuker dan er over te praten.
Wil jij mij leren kennen en denk jij dat je het in huis hebt om een vrouw gelukkig te maken?? dan weet ik zeker dat ik jou ook gelukkig kan maken
Nog wel 1 klein maar zeker niet onbelangrijk dingetje, voor mij is leeftijd een nummer en meer niet, dus denk je dat je te jong bent maar hou je wel van een wat “rijpere” dame, twijfel niet en reageer.

Groeten Ria

Details

Zoek een date in: Medemblik, Noord-Holland  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op