Rolstoel Geen Bezwaar?

Hai, ik ben Jolanda, 32 jaar en door een ongeluk 5 jaar geleden in een rolstoel belandt. Na een lange periode van revalideren, heb ik weer zin en tijd voor de leuke dingen in ’t leven, waaronder natuurlijk sex!Omdat ik in een rolstoel zit, wil niet zeggen dat ik daar geen trek meer in zou hebben, ik zal je zelfs vertellen dat ik er alleen maar geiler door ben geworden! Je moet niet vergeten dat ik heel de dag op ooghoogte zit met jullie meest verrukkelijke orgaan, haha.
Dus zie jij mijn rolstoel niet als een belemmering, maar meer als een uitdaging, reageer dan!

Details

Zoek een date in: Boekel, Noord-Brabant  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op