Rondborstige Jonge Vrouw Zoekt Oudere Man!!!!!!!

Dag uhmmm tja…niet echt persoonlijk nu ik je naam niet weet, maar goed ik ben Nathalie.Ik ben 24 jaar, single, woonachtig in Lisse, en ik kan je zeggen dat ik flinke borsten heb.Ik zoek een oudere man (45+) die weet hoe ie moet omgaan met flinke borsten, en dat dus niet alleen zegt, maar dat ook doet n jij de man die ik zoek en wil jij mij..Jonge, wilde, rondborstige vrouw zo nu en dan zonder verplichtingen verwennen? Dan hoop ik dat je reageert en het snel een stuk persoonlijker wordt. Ik hoop alleen op serieuze reacties! Kus Nathalie

Details

Zoek een date in: Leerdam, Utrecht  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op