Rustige Man Op Leeftijd Gezocht!

Nooit gedacht dat ik via deze weg op zoek zou gaan naar een nieuwe relatie, maar ik vind het toch spannend om het even te proberen en hoop dat het zijn vruchten afwerpt .Mijn naam is Odette en woon in Deventer, ik ben sinds 5 jaar weduwe en wil wel graag terug iemand in mijn leven. Ik ben een heel sociaal iemand, maar mannen van mijn leeftijd kom ik niet zo vaak tegen in mijn vriendenkring, toch geen waar ik ook het bed kan met delen, want ik verlang uiteraard naar sex haha wie niet? Ik werk als opvoedster bij gehandicapte kinderen maar een beetje ontspanning en een gezellige babbel na mijn werk zou ook wel leuk zijn om met iemand te delen. Ik hoop via deze weg een rustige man te vinden iets ouder of iets jonger maakt niet uit, als je maar graag af en toe eens een uitstapje maakt, gezellig wil kletsen bij een bakkie of gewoon gezellig samen wil zijn is het voor mij al in orde.
Groetjes, Odette

Details

Zoek een date in: Haelen, Limburg  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op