Samen Een Sauna Doen?

Ik ben een vrouw die positief in het leven staat, hardwerkend maar neem genoeg tijd om heerlijk te genieten van de kleine dingen in het leven. Vol passie, romantiek en charmes. Ik heb veel vrienden en kennissen waarmee ik altijd leuke dingen mee doe, feesten, vakantiesOp andere sites waar ik ingeschreven stond, was mijn profiel meer dan 1200 keer bekeken, helaas heb ik nog nooit serieuze reacties mogen ontvangen, het zou mooi zijn die hier wel te mogen ontvangen. Ik ben toe aan een spontane en vooral positieve man, verzorgd en gezellig. Je bent gevuld met humor, passie en romantiek. Graag een foto bij je bericht (doe ik ook) als je interesse hebt om te reageren.

Details

Zoek een date in: Gelderland, Heelsum  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op