Samen Wat Drinken Bij Mij?

Hallo allemaal, dit is eerlijk gezegd best een grote stap voor mij om een leuke en lieve man te vinden. 3 jaar geleden is helaas het noodlot toegeslagen en ben ik totaal onverwachts mijn vriend en tevens vader van mijn kinderen verloren. Dit oneerlijke verlies heeft diepe wonden achter gelaten en het heeft een behoorlijke tijd geduurd voor ik er weer helemaal bovenop was, maar dat is nu het geval! Na 3 jaar vind ik het tijd voor een nieuwe relatie te beginnende met een fijne vriendschap en die uitbouwen tot iets moois. Welke man heeft er geen probleem met mijn rugzakje? Lieve groetjes Marjon

Details

Zoek een date in: Limmen, Noord-Holland  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op