Sandy Mooie Brunette

Hai mannen, Ik ben een echte teaser , lekker echt vrijen is mijn specialiteit ! Ik doe verschillende extra’s mits je lekker fris bent natuurlijk… Ook ontvang ik echtparen en doe aan dubbele penetratie met 2 mannen. Komen jullie snel een keer met me vrijen ? Tot gauw , een dikke hete kus van mij xxx Sandy Kijk voor meer info op mijn website met gratis chat. Als je lid word van mijn forum kun je met mij of mijn vriendinnen vooraf al chatten of mailen. Ik ontvang jou in een mooi appartement pal aan de snelweg a4/a12. Meerdere mooie vriendinnetjes aanwezig. Kus, Sandy

Details

Zoek een date in: Bullange, Luik  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op