Serieus Op Zoek Naar Een Date

Lieve heren, ik ben serieus op zoek naar een leuke date maar!! Ik reageer niet op reacties van mannen zonder foto en ik ga niet meteen mijn prive mail / telefoonnummer / adres geven!! Ik moet hier ook gewoon credits kopen om te kunnen mailen maar ik ben een single dame en heb er geen goede ervaringen mee om meteen mijn persoonlijke gegevens te vermelden. Dus neem je me serieus dan neem ik jou ook serieus. Dat houdt in: eerst mailen via deze site en later (als ik het gevoel heb je te kunnen vertrouwen) geef ik je mijn privé mail pas. Ik ben gewoon voorzichtig en dat moet ook wel tegenwoordig.Dikke kus

Details

Zoek een date in: Drenthe, Valthermond  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op