Sex Tegen Betaling!

Als student heb je het al niet ruim, maar nu vertikt mijn stiefvader het om nog langer iets te betalen en mijn moeder doet er ook niets tegen. Tenminste dat denk ik. Hij vindt dat ik maar een baantje moet zoeken. Nu kun je wel zoeken, maar vinden doe je het niet. Omdat ik toch leven moet en af en toe ook wel eens wil stappen, biedt ik mij aan, aan een leuke man voor sex tegen betaling. Dit zullen mijn ma en stiefvader wel niet goedvinden, maar gelukkig ben ik 19 en hebben ze niets meer over mij te zeggen. Wil jij sex en heb je daar een vergoeding voor over, laat je dan wat van je horen? Groetjes, Hanneke

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Beerse  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op