Shemale Zoekt Serieus Contact

Ik ben van alle markten thuis; Heb mooie tieten maar ook nog eens een superpik! In Amsterdam kun je als shemale wel redelijk aan je trekken komen maar ik ben al die oppervlakkige neukdates wel een beetje zat nu. Diep in mijn hart zoek ik iemand die net als ik alles wel ongeveer heeft meegemaakt en nu wat meer diepgang zoekt. Het is niet zo dat ik op zoek ben naar een bloedserieuze relatie maar wel lijkt het me leuk om nou eens eindelijk te proberen iets op te bouwen met iemand die kan leven met mijn biseksuele gevoelens. merella

Details

Zoek een date in: Overijssel, Vriezenveen  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op