Slank, Lang Blond Haar En Mysterieus

Hoi, ik ben Elke een Hollandse meid van 24 jaar. Slank, lang blond haar en een beetje mysterieus. Hou je van spanning, erotiek maar ook respect naar vrouwen toe, mail me en durf het aan om met mij te gaan daten.Ik zoek geen vrouw onvriendelijke heren, die zijn er al genoeg, maar iemand die het belangrijk vind te luisteren naar wat een ander te zeggen heeft.
Veel fijner toch ? Mannen met een snor of baard, sorry daar heb ik niks mee en die hoeven dus niet te reageren.
IK ben benieuwd naar welk leuk voorstel jij voor mij hebt !!

Details

Zoek een date in: Alken, Limburg-BE  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op