Soort Sex Lat Relatie ??? te Koop

Half jaar geleden zijn mijn ex en ik uit elkaar gegaan , naar een relatie van 5 jaar , hij ging vreemd waardoor ik ook vreemd ging , nou toen hebben we maar besloten elkaar los te laten en verder te gaan met ons eigen leventje , vaste relatie is nog niet echt wat ik zoek , maar een soort lat relatie , waarbij sex redelijk vaak aanwezig is wil ik heel graag , dan hebben we samen enkel de lusten , en lasten dus niet , lijkt dat je wel wat ,ik hoop het dan maar! zo ja dan hoop ik iets van je te mogen horen , re lora 7222 groetjes 1,5x2pvb

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Ulvenhout  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op