Spannende Reportage te Koop Gevraagd op Tweedehands

Hallo! Ik ben op zoek naar mannen die wel een beetje lef hebben. Lef om samen met mij een spannende fotoreportage te maken. Een reportage waarbij alles mag, en niets moet. En natuurlijk zijn wij allebei de hoofdrolspelers. Ik ben zelf fotografe, maar wil graag mijn grenzen verleggen en ook zelf een keertje voor de camera. Naakt, volledig overgeleverd aan sex en erotiek…….met jou! Ik ben voor van alles in, dus kom met een goed voorstel en wie weet liggen wij straks samen voor de camera te genieten. Interesse? Reageer dan! Je krijgt altijd een reactie terug. Xxx Gigi

Details

Zoek een date in: Montfoort, Utrecht  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op