Steun En Toeverlaat Gezocht En Geboden

Hey you,
Ik ben Arielle uit zuidlaren en ben 27 jaar jong. Ik heb tot 7 maanden terug zo’ n 6 jaar samengewoond maar helaas is dit stukgelopen aangezien meneertje zo nodig moest vreemdgaan.
Ik heb de laatste 10 maanden tijd gehad om na te denken en ben weer helemaal toe aan een lieve leuke man. Uiteraard is openheid en eerlijkheid voor mij extra belangrijk geworden.
Ik houd zelf van films, lekker eten zwemmen en hiernaast is werk ook 1 van mijn hobbies, ik ben kapster en in mijn vrije tijd nagelstyliste. Houd jij van een bezig bijtje maar daarnaast ook van een echte knuffelaar?

X Arielle

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Brasschaat  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee