Super Oma Zoekt Jonge Vent,,,, te Koop

Haii mannen ik ben een super oma van 60 jaar haha zo noemen mijn kleinkinderen me en misschien hebben ze daar nog wel gelijk in ook voel me nog heel jong doe overal aan mee en wil een jong vriendje om ook nog eens sex mee te gaan hebben.. Wil jij deze super oma ?? SK KATRINEKE naar 2323 . . . . . . . . . . . . .18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode

Details

Zoek een date in: Grave, Noord-Brabant  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op