Tedere Vurige Man Gezocht

die mij, Mirna, op regelmatige basis eens goed wil verwennen. Ik ben een gezonde 30 jarige vrouw zonder kinderen uit Nederlands Limburg, maar verblijf voor mijn werk een half jaar in Leuven. Ik ben een persoontje met vrijwel dagelijks zin in sex. De sex in mijn relatie staat op een laag pitje, aangezien mijn vriend eindelijk heeft durven bekennen dat hij gevoelens heeft voor mannen. Ik vind het wel goed zo alleen, alleen mis ik de sex zo enorm. Wil jij samen met mij vrijblijvende lekker vrijen? Stuur me dan een mail, zodat we met elkaar in contact kunnen komen. Lekkere likjes, Mirna

Details

Zoek een date in: Bleijerheide, Limburg  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op