Toe Aan Een Stabiele Toekomst

Hallo!Ik ben Helga een 32 jarige meid uit Biddinghuizen en ik heb een zoon van nu 3 jaar oud.
In het verleden was ik inderdaad een grote losbol en daar is ook mijn zoon uit voortgekomen,
ik weet wel wie de vader is en hij natuurlijk ook maar hij wil geen relatie met ons want daar ging het
toen ook niet om.
Nu ik wel tot mijn verstand gekomen ben wil ik wel voor mijn kind en mezelf een leuk gezin vormen en daarom zoek ik ook een leuke man die bij ons past, met of zonder kinderen.
Het is niet zo dat ik iemand zoek die ons gaat onderhouden of zo want daar ben ik te zelfstandig voor werk ook gewoon en tijdens die tijd is mijn zoon bij mijn moeder, die het heerlijk vind om voorhem te zorgen.
Lijkt het je leuk om eens contact te maken en me te leren kennen klim dan in je mailpen!

Groetjes
Helga

Details

Zoek een date in: Rotselaar, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op