Treat Me Like A Lady And I’ll Treat You Like A Man!

Ik ben iemand die van klasse houd. Ik ben getrouwd geweest en heb geen kinderen. Hou er wel van maar het is er nog niet van gekomen. Ik woon alleen in een ruim huis met een enorme tuin. Ik voel me er heerlijk vrij. Zodra het zonnetje schijnt ga ik naar buiten om van de warme zonnestralen te genieten. Ben best een romantisch type. Ik hou van erotiek bij kaarslicht, een glaasje wijn terwijl we met zn tweetjes in bad van elkaar genieten. Ook spannende plekjes met kans om betrapt te worden vind ik erg opwindend.Treat me like a lady and I’ll treat you like a man!

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Vosselaar  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op