Trio? Welke Man Wilt Met Ons Een Trio?

Hey spannende vent, dus jij denkt dat jij ons wel aan kan wij zijn Gabriella en Lindy we zijn beide rond de 29 jaar. Korte informatie over Lindy (In het dagelijks leven werk in een kleding winkel en avonds geef ik les in een sportschool ). Korte informatie over Gabriella ik werk in de zorg en ik hou er van om met mensen aan het werk te gaan, daar haal ik heel veel voldoening uit. In onze vrije tijd zijn wij graag bij elkaar we houden van spannende momenten, we hebben al heel veel spannende dingen gedaan. Maar dit is voor ons nieuw.

Details

Zoek een date in: Keerbergen, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op