Try Before You Die!

Misschien een hele rare oproep wat je nu leest, maar ik wil graag eens een keer anaal genomen worden.Verder dan mijn dildo ben ik nu nog niet gekomen, maar wil nu toch eindelijk wel eens een keer een echte lul in mijn kontje voelen.
Ben jij de man die me er mee wilt helpen, en er dan ook al ervaring in heeft dan hoor ik dat graag.
Misschien is dubbelop ook wel lekker jou lul in mijn kontje, en mijn dildo in mijn kutje, hmm.
Dat idee geeft me nu al zo een lekker gevoel, en voel nu al het vocht uit mijn kutje lopen.
Laat je me niet te lang wachten op jou lul€ Ik zit er klaar voor.

Kus Carmen

Details

Zoek een date in: Friesland, Wolvega  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja