Veel Genot Zonder Geld Te Betalen!

Ik mag misschien wel gepensioneerd zijn maar in bed ben ik dat nog lang niet. Vroeger heb ik het oudste beroep ter wereld uitgevoerd maar tegenwoordig hebben ze liever van die jonge meiden achter de ramen. Maar dat neemt niet weg dat ik het zo nu en dan ook nog wel eens lekker vind om heerlijk verwend te worden. Hierbij hoef je geen dikke portomennee mee te nemen want dit doet ik gewoon voor mijn genot en plezier. Ik ben van alle markten thuis en zal jou met een bevredigend gevoel naar huis laten gaan. Wie weet tot snel. Geil kusje Riek

Details

Zoek een date in: Herkenbosch, Limburg  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Bruin Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op