Vervang Jij Mijn Komkomertje?

een vrouw van 39 wil wel eens weer door een echte vent worden genomen. Deze komkommer mag dan wel lang zijn en lekker dik, maar op deze manier gaat het me nu wel eens vervelen. Ik wil nu eindelijk wel eens een echte paal in mijn grotje voelen en de rest van mijn gaatjes is die natuurlijk ook van harte welkom. Denk jij degene te zijn die deze komkommer weet te overtreffen, dan ben ik op zoek naar jou. Je leeftijd is niet belangrijk als je maar weet wat je in huis hebt. Als het aan mij ligt dan komen we snel tot maar één conclusie … elkaar zo snel mogelijk verwennen. Ik wacht op je … Likje Angelina

Details

Zoek een date in: Oegstgeest, Zuid-Holland  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op