Verwen Jij Nu Ik Zo Lang Droog Sta?

Hoi hoi, wat is dit spannend zeg!! Ik ben een alleenstaande moeder van 39 jaar en ik vind het wel eens tijd worden voor wat spanning in mijn leven. Ik heb te lang alleen voor mijn kinderen gezorgd en gewerkt en nu wil ik ook wel eens wat voor mezelf. Een man voor mezelf om heerlijk van te genieten. Ik sluit een relatie niet uit maar dat is niet in eerste instantie wat ik zoek! Heb jij ook zin in wat spanning in je leven en val je op mooie rondingen stuur me dan snel een berichtje! Hopelijk tot zeer snel!

Details

Zoek een date in: Leiden, Zuid-Holland  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op