Verwende Meid Wil Aangepakt Worden

Hoi, ik ben Lorinde en ik ben 28 jaar. Ik heb alles wat mijn hartje begeert en mijn vriend doet altijd alles wat ik zeg. En juist in dit laatste zit mijn probleem. Hij doet alles wat ik hem zeg als we sex hebben en hij doet het altijd lief en zacht. Als ik vraag pak mij eens hard dan gebeurd dat 5 minuten en dan is het weer zachtjes en lief. Ik wil eens wat anders dan zachtjes en lief. Ik wil een man die doet wat hij wil, die mij hard neukt! Helemaal lekker als je me op een ruige manier vastpakt en me vooroverdrukt om dan in een keer die dikke pik van je in mij te stoppen. En misschien kunnen we nog een stap verder gaan en beveel jij mij wat ik moet doen en luister ik de hele tijd naar jou en geef je me straf als ik niet luister. Durf jij deze verwende meid wel aan te pakken? Xxx Lorinde

Details

Zoek een date in: Limburg, Malberg  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op