Vind Jij Het Wel Goed Dat Ik Vele Urtjes Werk ???

Mijn naam is anja werk in het dagelijkse leven als barvrouw Door mijn werk nog steeds niet gebonden Omdat vele het er moeilijk mee hebben dat ik vele uurtjes werkOp mijn werk laat ik me niet verleiden door mannen Nu zoek ik een leuk iemand om een leven mee op te bouwen En die zelf niet hele dagen in de cafe hangt Leeftijf of uiterlijk maakt me niet uit spreek ik je wel aan ?Stuur me eens een mailtje zou ik heel leuk vinden Ow ja ik ben 26 jaar trouwens en woon in heerlen Groetjes anja

Details

Zoek een date in: Chastre-Villeroux-Blanmont, Waals-Brabant  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Mavo Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op