Volslanke Meid Op Zoek Naar Lekkere Mannen.

Hallo mannen,Ik ben een 46 jarige volslanke meid en ben op zoek naar een groot geschapen man (18 tot 20 cm) met een goed uithoudingsvermogen. Regelmatig langs zou kunnen komen, en het meerdere keren achter kan doen.
Van rubbertjes houdt ik niet, dus doe het liever zonder condoom.
Ben jij die lekkere man, tussen de 18 en 60 jaar, en pas jij tussen mijn wensen, dan moet je me echt niet langer laten wachten. Graag wel een beetje uit de omgeving, want helaas heb ik geen auto. En natuurlijk als ik je bel, dan moet je er wel snel kunnen zijn.
Ik reageer alleen op serieuze reacties.
Kus, Jette

Details

Zoek een date in: Deerlijk, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op