Vrouw, Cup F, 96 Kilo, Nymfomane… te Koop

Men zegt wel eens: dikke vrouwen zijn gezellig! Nou, dat weet ik niet, maar ze zijn in ieder geval wel geiler… Ik ben echt ALTIJD GEIL. En onverzadigbaar! Voor mij is alleen penetratie met een piemel niet genoeg, er moeten echt speeltjes en een paar vingers aan te pas komen.
Ik zoek dus mannen die op grote vrouwen vallen, en die een redelijk uithoudingsvermogen hebben.
Ik kan naar je toekomen, maar je kunt ook bij mij langskomen.
Laat het maar even weten!

O ja, voor ik het vergeet, ik reageer alleen via de site waar ik op sta. Dit is wel zo veilig en lekker anoniem.

XXX

Details

Zoek een date in: Hengelo, Overijssel  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op