Waardeer Jij Mij Wel?

Hallo Kanjers! Ik ben Aria, ben een lieve, gezellige, spontane meid en woon in Hilversum, ik werk als callcentermedewerkster en houd van mountainbiken, liefs door de bossen of op ruig terrein, ik ben een beetje een stoere meid maar heb een heel klein hartje . Ik heb al een paar jaar wat je noemt een stoplichtrelatie aan uit weer aan enz. en eigenlijk heb ik er mijn buik vol van. Ik ben op zoek naar iets nieuws, iets spannends en avontuurlijk, ik wil weer echt gewaardeerd worden door iemand en dat gevoel heb ik bij hem al lang niet meer. Ik wil geen slapjanus maar een echte man die mij goed behandeld en die ik kan vertrouwen, maar waarmee ik ook heel veel fijne dingen kan beleven, je mag best een beetje sportief zijn! Ben jij die kanjer van een man en wil je helpen mijn leven een leuke positieve wending te geven? stuur me dan een leuke mail en wie weet wat er van zal komen… Liefs Aria Xxx

Details

Zoek een date in: Hillegom, Zuid-Holland  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Gezet Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op