Wat Denk Jij Er Van?

hallo ik ben carolien! Een echte wilde bras die houdt van het leven en van een lolletje! Verder ben ik een vrijgezellige dame!! Ben gek op mijn werk, en daardoor veel naar het buitenland vooral de zomermaanden!! het moeilijk in contact te komen met een leuke vlotte jongen man, vandaar dit oproepje. Zou je mij wat beter willen leren kennen? En als klikt kom je dan gezellig van de zomer keertje naar mij? Kunnen we samen genieten in spanje!! Lekker naar het strand genieten van een cocktailtje, en van elkaar natuurlijk!! Ik ben niet op zoek naar iets heel erg vast want we moeten maar zien hoe het loopt toch? Dus gewoon eerst maar eens even lekker zonder verplichtingen en alleen maar genieten! Kun je je hierin vinden? Klim dan in je mail… en wie weet tot snel! Kusje carolien xxx

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Terheijden  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja