Wat Heb Je Liever? Slet Of Princes?

Sinds een tijd is het vuur in mijn huwelijk geblust. Mijn man, die vroeger gek was op seks, heeft er geen zin meer in, zegt hij. Als ik toenadering zoek, is hij of moe, of heeft hij hoofdpijn of… Ik heb geen idee meer. Ik ben het zat. Hij wil nergens over praten.Ik vermoed dat hij vreemd gaat. Sinds kort zit hij hele dagen achter zijn computer en als ik in de buurt kom, sluit hij snel zijn scherm. Behoorlijk verdacht als je het mij vraagt. Ik mis de spanning, ik mis het genot. Vandaar mijn oproepje hier. Ik zoek een seksdate. Dit mag voor eenmalig zijn maar als wij een hete tijd hebben gehad en ook nog eens een leuke klik hebben, sta ik ervoor open om vaker af te spreken. Overdag ben ik een echte dame maar in de nacht een tijger. Princess by day, slut by night. Dat is een uitspraak die goed bij mij past. Zie jij het zitten om met mij een hete, stoute en spannende nacht te beleven, mail mij dan snel. En wie weet genieten wij samen van dat wat wij zo graag willen. Ariël

Details

Zoek een date in: Gelderland, Kerkdriel  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op