Wat Ik Mis , Wil Ik Hier Vinden

Ik ben Gloria kom uit Affligem en ben 31 lentes jong, waar ik in het dagelijks leven in de bakkerij werk, ik ben zo vroeg aan het werk omdat ik het een erg leuke baan vind. Hierdoor heb ik niet echt een geweldig sociaal leven ik heb natuurlijk ook behoeftes, ben een enorm knuffeldier!Ik wil gewoon graag genieten leeftijd maakt me echt niet zoveel uit!! als het maar wel boven de 18 is;)Wat ik verder leuk vind om in mijn vrije tijd te doen is lekker stappen, leuke dingen zoals bowlen of uit eten met mijn vriendinnen, denk jij mij te kunnen vermaken neem dan snel contact op.
Liefs Gloria

Details

Zoek een date in: Friesland, Kollumย  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja