Weet Jij Wel Hoe Je Een Vrouw Behandeld?

Hi, mijn naam is Miryam en ik ben een gescheiden stewardess. Ik werk veel en trof mijn ex-man thuis aan met een andere vrouw in bed. Hij gebruikte als smoes dat ik nooit thuis ben en eigenlijk gewoon het huishouden alleen moest doen in plaats van nog erbij te gaan werken. Ik ben een zelfstandig, sterke vrouw die goed in dr schoenen staat en pik dat natuurlijk niet! Na een jaar single en een paar dates verder te zijn, heb ik nog steeds de juiste man niet kunnen vinden en ik hoop hem daarom nu misschien via hier te bereiken. Ik ben een levensgenieter, ik hou van reizen, uit eten gaan en sporten.​

Details

Zoek een date in: Culemborg, Gelderland  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op