Wel De Lusten Maar Niet De Lasten. Kan Jij Dit Aan?

Na mijn scheiding ruim een jaar geleden, heb ik geen enkele man meer dichterbij gelaten en ik had mijzelf heilig voorgenomen om ook geen man meer in mijn leven toe te gaan laten. Maar ja, hoe kom ik dan aan seks? 😉 Mijn hormonen zijn er gewoon en ik moet me toch ook zo nu en dan even ontladen, wat niet meer echt lukt met seksspeeltjes. Ik heb me er dus maar overheen gezet. Ik wel graag seks, maar ik blijf verder wel vrijgezel 😉 Wel de lusten maar niet de lasten. Kan jij dit aan? Kusss Silvia

Details

Zoek een date in: Friesland, Grou  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Grijs Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op