Welke Leuke Man Wil Met Mij Een Strandwandeling Maken??? te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Noord-Holland
  • >
  • Welke Leuke Man Wil Met Mij Een Strandwandeling Maken??? te Koop Gevraagd op Tweedehands

Ik ben hier om een ​​man te vinden voor een relatie en vriendschap.Ik wil een partner naast me, een man met wie ik mezelf kan zijn en die zal ik ook accepteren zoals hij is, met al zijn deugden en zwakheden.
Ik ben zo iemand die gelooft alleen in acties.
Als jij denkt dat jij die gene kan zijn voor mij stuur me dan een berichtje!
Wil je zo vriendelijk zijn om je telefoonnummer achter te laten?

Kus Samantha

Details

Zoek een date in: Noord-Holland, Noord-ScharwoudeΒ  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee