Welke Leuke Man Wil Samen Met Mij Lekker Gaan Koken? te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Gelderland
  • >
  • Welke Leuke Man Wil Samen Met Mij Lekker Gaan Koken? te Koop Gevraagd op Tweedehands

Hallo heren!Ik ben een gezellige meid uit brabant die op zoek is naar een leuke, gezellige relatie.
Ik ben niet opzoek naar hele jonge jongens maar een man die al wat meer ervaring heeft. Ik zoek een maatje met wie ik alles kan bespreken. Wat ik zoek is een echte lieve knuffel en een man die ook net als ik van koken houd. Ben je niet zo goed in de keuken, maar houd je wel van lekker eten? Dan is dat ook goed, dan ga ik lekker voor je koken! Herken jij je zelf hier in wacht dan niet en reageer! Laat je telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.
Wie weet kook ik binnen kort met of voor jou!

Details

Zoek een date in: Gelderland, Lindenholt  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op