Wie Leert Mij De Wereld Van Bondage Kennen?‏

Ik ben Susan, ik ben 28 jaar, ik heb een hele drukke baan. Ik ben getrouwd, alleen in de relatie met mijn man is de passie inmiddels verdwenen. Hij is vaak op reis en daardoor voel ik me ook nogal wat eenzaam. Ik ben op zoek naar een man die mij mee kan nemen in de wereld van bondage, ik heb dit nog nooit gedaan maar heb een vurig verlangen om die wereld eens te verkennen. Wil jij me vastbinden en mij vervoeren naar een voor mij nieuwe wereld? Kun jij me dit leren, dan ben jij de juiste… ps: vrouwen mogen ook reageren.

Details

Zoek een date in: Binche, Henegouwen  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op