Wie Mag Ik Eens Komen Pijpen? te Koop

hey daar, Ik ben Nicole en ben zoek naar kandidaten die ik eens een lekkere pijpbeurt mag geven in het geniep! Dit doe ik geheel gratis een vergoeding hoeft niet! Verlang je wel eens naar een goede lekkere pijpbeurt? Waar wacht je dan nog op? Contacteer mij dan snel en dan reageer ik wel terug op je mailtje. lik en kus Nicole Naam: Nicole Leeftijd: 24 Geboortedatum: 14/02/1986 Woonplaats: Leuven Relatie: getrouwd Beroep: verpleegster Lengte: 1.75m Gewicht: 73kg Cup maat: B Kleur haren: blond Kleur ogen: blauw Hobby’s: fitnes, lopen, shoppen Bijzonderheden: eerlijk, lief Extra info: [email protected]

Details

Zoek een date in: Louvain-la-Neuve, Waals-Brabant  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op