Wie Wil Er Samen Met Mij Buiten De Deur Snoepen?

Deze 27jarige meid uit Arnhem, komt thuis bij haar man tekort.

Hij vind mij een slettebak omdat ik graag sexy kleding draag.

Vind jij dit ook? Reageer dan niet.

Vind jij dat ik er wel lekker uitzie, en wil je eens een keertje vrijblijvend met mijn sexen?

Klik dan nu op de knop “mailen naar Betty”en je krijgt van mij een berichtje terug.

Ik ben voor veel in, zolang het maar hygienisch is allemaal.

In pijpen ben ik en uitblinker, en als ik gebeft wordt ga ik uit mijn dak.

Tot zo,

Geile likjes als voorproefje

Xxx Betty

18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode Deze dienst is een dienst van Mobile Moves Ltd, Postbus 568, 1620 AN Hoorn, KvK nr 37121509, BTW nr NL815575762B01.

Details

Zoek een date in: Overijssel, Vollenhove  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op