Wie Wil Mij Bevredigen? te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Bredene
  • >
  • Wie Wil Mij Bevredigen? te Koop Gevraagd op Tweedehands

Hallo leuke mannen. Ik ben Lieke, een gescheiden vrouw van 29 jaar jong en ik woon samen met mijn 2 zoontjes in Strijen. Naast mijn veeleisende baan als leidster op een kinderdagverblijf en de zorg voor mijn 2 jongens, speel ik ook heel erg graag piano en ga ik graag naar de sportschool.Ik ga graag op stap met mijn vriendinnen, maar een spannend contact dat mis ik toch wel een beetje.
Via deze weg probeer ik in contact te komen metiemand die ook op zoek is naar een beetje spanning en ontspanning…
Voor een vaste relatie heb ik gewoon geen tijd en geen energie, maar voor een spannende date sta ik wel open en wie weet wat er dan allemaal nog op ons pad komt? Wil jij dit gemis bij mij opvullen dan zie ik graag je 06 nummer in een mailtje!
Liefs Lieke

Details

Zoek een date in: Bredene, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op