Wie Wil Mij Naakt Fotograferen?

Hoihoi! Ik zie je al zitten met verbaasde ogen, welke vrouw zoekt nu een man die haar naakt wil fotograferen? Ik! Het lijkt me een ontzettend leuke ervaring, en volgens mij vind jij dat stiekem ook wel. Je mag alleen naar het naakte lichaam kijken hoor, en niet aanraken! Grapje! We zien wel wat er gebeurd, want als we allebei een beetje heet zijn geworden, kunnen we elkaar ook wel helpen met afkoelen toch? Ik zeg in ieder geval geen nee tegen een potje sex, en jij? Laat het mij weten hoe je erover denkt, en hoe jij mij graag zou willen fotograferen en vooral waar. Dan krijg je zo snel mogelijk een reactie terug! Dikke X van Deanne

Details

Zoek een date in: Friesland, Kollum  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op